CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 Ocak 2009 Pazartesi

böyle bi melankolik, evet.

ben insanlara çok güveniyorum. yani öyleymiş yeni farkediyorum. yazık diyorum kendi kendime. yazık. dertleştiğimi düşünmüştüm. dertleşmek diyilmişmiş falanmış o. bi de ona söylediklerimi söylemiştim. kaltak falan deseymişim. neler olurdu acaba?
bi de çok yalnız kaldım. redyohed bi de sindirella dinledim. biri çaldı ben dinledim. deyvid bovi istedim yokmuş. dedim çal öyleyse bi is this love? da kendimizden geçelim. çaldı. geçtim.

10 insan bişey demiş...:

oksan dedi ki...

Kendini sütten çıkmış akkaşık gibi gösterme,sadece senin ahkan kesebildiğin bi yerde hiçbişey yazma.Ben beybinle konuşuyor olsaydım yapabilecek miydin bunu?gidip yok öö öö falan gibi şeyler?Benim duyamayacağımı düşündüğün yerlerde,hakkımda konusmak ne derece korkaklık!Sen insanlara çok güvenmiyorsun;sen,yandaş bulduğun zaman oturup dedikodu yapabileceğini düşünüyorsun.beybinin beni artık sevmediğini düşündüğünden cesaret alarak rahat rahat yok groaghı ben gösterdim ona da kendi bırbırbır.Sikerim groaghı ya.Senin imkansız takıntılarının figüranı olamam ben,önemsiz şeyler üzerinde düşünmem.Ayrıca kaltak deseydim ne olurdu kısmını tecrübe etmek istemezsin.
17 yaş ergen bunalımlarına veriyorum tüm bu şuursuz tavırlarını,sınırlarını zorlarsan,gerektiğinde daha sert tavır koyan bi insan olabilirim.
Beybin senin olamayacağın kadar da iyi bir dost.Senin yaptığının adı dedikodu.Dertleşmek değil.Sır hiç değil.Bir de o gün gönlünü almaya falan çalıştım ya,ondan önce yardım etmeye,sen bunların hiçbirini haketmiyorsun ve unutma ki yine yaşın dolayısı ile sana hakettiğin tavrın beşte birini bile göstermiyorum,senin yaşında kuzenim oldugundan ve de ruhsal sapkınlıklarınızı bildiğimden bu yaşlardaki.Biz de geçtik o yaştan ama bir allahın kulunun da arkasından konuşmadık.dolayısıyla aynı itinayı beklemek hakkımdır.

Limpidarkk dedi ki...

ben de istiyom yaav kendimden geçmek :D ama geçirecek bildiğim tek yol hafızamında içine ediyor. başka yolar bulmam şart :D olmuyo böyle

gia dedi ki...

ehehehhe...yalnız bırak ruhunu, zamana bırak:)

gia dedi ki...

ben senin gibi değilim okşan, çemkiremiyorum. o yüzden sadece hıhı evet okşan, hıhı evet.:)

uçan hollandalı. dedi ki...

yalanmamış balkaşığım benim.oyhş.

gia dedi ki...

ben seni yerim, yer...

gia dedi ki...

sen elmayı seviyon diye elma da seni sevmek zorunda diil! taam mağ?

uçan hollandalı. dedi ki...

ilma da beni seviyü.hem ilma senin olamayacagın kadar iyi bi dos.
lavabo dos.
kaşık dos.
gülben dos.
ergen dos.
köpük dooss.:D

Adsız dedi ki...

whitesnake...güzel.kişiliğini sevdim.
ama biraz çıldırmışçasına yazılımlar...en son yazın için yani.bu duygularını farklı şekilde kullanabilirsin,senin için olumlu olabilmesi için.bu bloğa nerden geldiğime varırsak tesadüf...

gia dedi ki...

hehe teşekkür ederim:) deli miyim? bilmem...